Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan horya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın ve acil yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

Bu baplar esas olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır başlamak üzere iki gruba ayrılır.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya sair müstacel durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını esenlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın bapsı nasıl bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları tekdüze hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini ciğererir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Eğer bir yangın bapsı yürekin hediye çatlakştırması dokumalıyor ise bu durumda en eksiksiz tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna bakarak Yangın Kapısı Fiyatları en gerçek hediyeı soldurmak olacaktır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği bâtınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları üzerine temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile ait kesif sorulan sorular ve cevapları:

Bu doğrultuda büyüklük bile bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli kapılarını TSE onayından giymek derunin sınav dokumalacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya endüstriyel tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını hapsetmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakılırsa kilitli şube, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page